Fredagen den 3 juni 2011

Hej! Har precis startat denna blogg nu på eftermiddagen och ska snart börja laga till någon slags middag. Har inga uppslag tyvärr. Det pendlar mellan pastasallad och ugnsgratinerad kabanoss med potatismos. Gjorde pastasalladen i tisdags så den har jag ätit tre dagar i rad nu vilket gör att det känns lite tjatigt att äta det idag också. Vill inte kasta mat men det verkar som jag blir så illa tvungen att göra ett undantag här. Så det kommer inte stå värst mycket på denna min första blogg. Kan kort sammanfatta dagen såhär långt:
-Vaknade klockan 04:30 (gick och la mig halvvägs in i Babel igår då ögonlocken var jättetunga)
-Kollade epost (som vanligt inga roliga)
-Kollade senaste nytt på dn.se, svt.se, sverigesradio.se och idg.se (inte mycket kul hade hänt under natten)
-Loggade in på Facebook
-Loggade in på Twitter
-Drack en kopp Franskrost
-Tog en promenad över Liljeholmsbron med Gunnar som följde med till Hornstull då han hade tvättstugan. Själv gick jag vidare längs med Söder mälarstrand där jag tog hissen upp till plan 3 i Münchenbryggeriet, backen upp mot Hornsgatan och tunnelbana från Mariatorget till Aspudden. Köpte en liter mjölk och 2 juice (15 kr) på ICA.
-Tog trapporna upp och inte backen vilket kan ha varit ett misstag då två tjejer höll på att baxa upp en cykel så det gick aningens långsamt men vad gör det en dag som denna: soligt, varmt och kvittrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0